En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yapmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en tatminkâr fiyatlarla sahip olmak muhtevain İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Z tipi yangın merdiveni adını konstrüksiyonlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt yeğinndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

şayet bir yangın bapsı kucakin fiyat fasılaştırması örgülıyor ise bu durumda en elleme yöntem ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en tamam bedelı dercetmek olacaktır.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya düz ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini yangın kapısı etkileyebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel bapların yanı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page